1. Niti u kojem slučaju nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke.
  2. Vaše kontakt podatke ili Vaše osobne podatke nećemo otkriti nekoj trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.
  3. Nećemo Vam slati elektronske poruke ili obavijesti ukoliko niste dali privolu, osim u slučaju elektronskih transakcija.
  4. Kada god zaželite jednostavno se možete odjaviti od primanja naših elektronskih poruka ili obavijesti.

Izjava o privatnosti

Ova Izjava o privatnosti odnosi se na povjerljivost osobnih podataka koji su prikupljeni u procesu kupovine i/ili registracije na stranici www.euphoria.hr. Ova Izjava o privatnosti je sastavni dio Općih uvjeta poslovanja Internet stranice www.euphoria.hr.

KREŠO PROMET d.o.o., kao pružatelj usluga Internetske stranice www.euphoria.hr  pridržava se važećih propisa sa ciljem zaštite privatnosti svojih Kupaca odnosno Korisnika, a posebice Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU.

Svaki Kupac odnosno Korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi osobnih podataka može poslati e-mail poruku na adresu info@euphoria.hr.

Prihvaćanje ove Izjave o privatnosti događa se kada Kupac obavi kupovinu na Internet stranici www.euphoria.hr te potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa obradom osobnih podataka kako ih ova Izjava utvrđuje.  

Kupac unosom svojih osobnih podataka pri kupovini te potvrdom (klikom) o prihvaćanju Općih uvjeta poslovanja i ove Izjave o privatnosti sklapa ugovorni odnos koji je temelj za kupnju proizvoda i usluga po izboru kupca na Internet stranici www.euphoria.hr, a koji je sadržan u Općim uvjetima poslovanja te je stoga obrada tih osobnih podataka zakonita jer se poduzimaju radnje na zahtjev Kupca radi realizacije kupnje proizvoda i usluga po narudžbi Kupca.

Kupac koji se prijavljuje za primanje obavijesti o proizvodima i akcijama unosom svojih podataka na Internet stranici www.euphoria.hr te potvrdom ispravnosti mail adrese, daje privolu za obradu svojih osobnih podataka. Privolu Korisnik može povući u svakom trenutku putem obavijesti na mail adresu info@euphoria.hr.

 

Zaštita podataka pri kartičnom plaćanju

KREŠO PROMET d.o.o. u trenutku plaćanja na Internet stranici www.euphoria.hr, kao uvjet plaćanja proizvoda i usluga kreditnim ili debitnim karticama traži privolu Kupca za aktivaciju procesa plaćanja putem Corvus Info d.o.o., pružatelja usluge procesiranja i naplate (kreditnih ili debitnih ) kartica, ugovornog partnera KREŠO PROMET d.o.o. i Izvršitelja obrade osobnih podataka. U tu svrhu osobni podaci Kupca (ime i prezime Kupca, adresa Kupca, podaci s kartice Kupca) su privremeno pohranjeni kod Corvus Info d.o.o., koji te podatke pohranjuje u skladu s PCI DSS certifikacijom, najvišim stupnjem zaštite i čuvanja povjerljivih podataka. Kupac aktivira proces procesiranja i naplate kartica potvrdom (klikom) na link „plati“.   

KREŠO PROMET d.o.o. ni u jednom trenutku ne raspolaže, ne prikuplja niti obrađuje osobne podatke unesene u svrhu procesiranja i naplate kartica. Upućuju se Kupci da se informiraju o obradi osobnih podataka od strane Corvus Info d.o.o. na Internet stranici na kojoj se odvija proces plaćanja. Osobni podaci pohranjeni kod Corvus Info d.o.o. brišu se odmah nakon što je proces procesiranja i naplate kartica završen osim kod opcije Kupi.

KREŠO PROMET d.o.o. obavještava Kupca vezano uz gornju privolu na „Kupi “ Corvus Info d.o.o. ne pohranjuje sigurnosni kod (CVV) s (debitne, kreditne) kartice Kupca. CVV je troznamenkasti ili četveroznamenkasti broj koji Kupac zasebno upisuje prilikom procesa plaćanja karticom. Taj broj će Kupac i dalje sam unositi kao dodatnu sigurnosnu provjeru. KREŠO PROMET d.o.o. stoga upozorava Kupca da brine o podacima navedenim na kartici kako ti podaci ne bi bili dostupni trećim osobama te kako ne bi bili zlouporabljeni.  

Izmjena Izjave o privatnosti

Ovu Izjavu o privatnosti, KREŠO PROMET d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o privatnosti na Internet stranici www.euphoria.hr.  Zato KREŠO PROMET d.o.o. poziva Kupce da povremeno pregledaju ovu Izjavu o privatnosti na kojoj će biti označene nove izmjene, ako ih je u prethodnom periodu bilo. Ukoliko se Kupac ne slaže s ovom Izjavom o privatnosti, upućujemo Kupca da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu www.euphoria.hr. Izmjena izjave o privatnosti stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici www.euphoria.hr. Nastavak uporabe Internetske stranice www.euphoria.hr od strane Kupca nakon stupanja na snagu izmjena, podrazumijeva da Kupac potvrđuje i prihvaća izmijenjenu Izjavu o privatnosti.